Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه یزدان پناه مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ضمن تاکید بر وجود دانش آموزان نخبه و فرهیخته در همه استان کرمانشاه گفت:دانش آموزان فرهیخته در این استان کم نیستند و هر ساله به تعداد آن‌ها اضافه می‌شود.
وی در ادامه افزود: مراسم این تجلیل و تقدیر‌ها از این دانش آموزان تنها بهانه‌ای است که انگیزه آن‌ها را برای تلاش بیشتر زیاد کنیم و راه را برای ارتقا هر چه بیشتر سطح تحصیلی آن‌ها هموار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یزدانی ضمن توصیه به خانواده‌ها برای اهمیت دادن به نظر و علایق دانش آموزانشان در انتخاب رشته و تخصص تصیلی آن‌ها تصریح کرد: خانواده‌ها به دانش آموز اجازه بدهند در هر رشته‌ای که علاقمندی بیشتر دارد تحصیل کنند چرا که اگر انتخاب بر این اساس باشد موفقیت دانش آموز ۲ چندان خواهد شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر

پیام جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دادرس مخفف «دانش‌آموزان آماده در روزهای سخت» است که سازمان جوانان جمعیت هلال احمر این طرح را هر ساله با هدف خودامدادی، دگر امدادی، ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، کمک به دیگران و نهادینه‌سازی این فرهنگ در بین جوانان و به‌ویژه دانش‌آموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌کند.

وی افزود: ۱۰ تیم منتخب از پسران و ۱۰ تیم از دختران کانون‌های دانش‌آموزی استان، در این دوره از مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند.

جلالی ادامه داد: طی آموزش‌های دادرس در مدارس مجری طرح و برگزاری آزمون کتبی، دانش آموزان در قالب تیم‌های ۱۴ نفره به تفکیک جنسیتی دختران و پسران آموزش‌های مربوط به این طرح شامل مباحث امداد و کمک‌های اولیه (احیای قلبی و ریوی، آسیب‌های بافت نرم اسکلتی و مفصلی، انتقال و حمل مصدم، اسکان اضطراری، پانسمان و بانداژ، پناهگیری و خروج ایمن) را به منظور کسب آمادگی جهت مقابله با آسیب‌های ناشی از حوادث سوانح فرا گرفتند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان با اشاره به اینکه این مسابقات در سه مرحله درون مدرسه‌ای، ناحیه‌ای و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این مسابقات، از هر شهرستان یک تیم از پسران و یک تیم از دختران به مسابقات استانی راه یافته و در پایان رقابت‌ها نیز، تیم پسران از شهرستان بیجار و تیم دختران از شهرستان سقز به مرحله کشوری راه یافتند.

کد خبر 6099931

دیگر خبرها

  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلمان بر شخصیت دانش‌آموزان تاثیرگذار هستند
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است