Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، احمد لطفی ظهر امروز در نشست بررسی وضعیت دانش‌آموزان تحت پوشش با بیان اینکه کمک به دانش آموزان تحت حمایت یکی از اقدامات اصلی کمیته امداد است اظهار داشت: تأمین لوازم تحصیلی دانش آموزان مددجو از جمله اقدامات ارزشمندی است که هرساله در آستانه سال تحصیلی از سوی این نهاد انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطفی با اشاره به خدمات مختلف کمیته امداد به دانش آموزان تحت حمایت گفت: هم اکنون ۶ هزار و ۳۰۰ دانش آموز در مقاطع مختلف ابتدایی، متوسطه اول و دوم در استان تحت حمایت کمیته امداد هستند که در آستانه سال تحصیلی جدید آماده تأمین لوازم تحریر و دیگر نیاز‌های تحصیلی آن‌ها هستیم.

وی بیان کرد: درسال تحصیلی گذشته کمیته امداد بیش از ۱۴ میلیارد ریال برای تامین لوازم تحریر و سایر امورات تحصیلی اعم از کتاب، پرداخت ایاب و ذهاب، تقویت بنیه تحصیلی وبرگزاری آزمون‌های آمادگی راهیابی این دانش آموزان به دانشگاه‌ها هزینه کرده است که خوشبختانه ۱۰ میلیارد ریال آن توسط خیران نیکوکار در جشن‌های عاطفه‌ها و نیکوکاری تأمین شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر خاطر نشان کرد: استعداد‌ها و ظرفیت‌های نهفته‌ای در جوانان و دانش آموزان این مرز و بوم وجود دارد که اگر امکانات و تجهیزات مناسبی در اختیار آن‌ها قرار نگیرد شکوفا نمی‌شود.

لطفی با اشاره به نقش مهم رسانه‌های جمعی برای نهادینه کردن فرهنگ احسان و نیکوکاری گفت: رسانه‌های جمعی اعم از مکتوب، مجازی و ملی مردم و خیران را برای کمک و یاری رساندن به نیازمندان به ویژه دانش آموزان نیازمند ترغیب و تشویق کنند.

انتهای پیام/ م

دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد استان بوشهر بسته‌های تحصیلی دریافت می‌کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: دانش‌آموزان پسر بیشتر از دانش‌آموزان دختر در معرض آسیب‌های ناشی از جهشی درس خواندن هستند.

فردین منصوری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کارشناسان آموزشی جهشی درس خواندن را به دانش‌آموزان توصیه نمی‌کنند، از خانواده ها خواست برای جهشی درس خواندن فرزندانشان اصرار نداشته باشند.

منصوری اضافه کرد: خانواده هایی که اصرار به جهشی درس خواندن فرزندانشان دارند، به شناخت درستی از جنبه‌های مختلف رشد دانش‌آموزان نرسیده‌اند و فکر می‌کنند با جهشی درس خواندن شرایط را برای رشد فرزندشان مهیا می‌کنند، در حالیکه با اصرار به جهشی درس خواندن می توانند مشکلاتی برای رشد او بوجود بیاورند.

وی با بیان اینکه رشد دانش‌آموزان پنج جنبه جسمی عقلی، اجتماعی، اخلاقی و عاطفی دارد، تصریح کرد: دانش‌آموز رشد یافته دانش‌آموزی است که از همه جنبه ها رشد کرده باشد و با توجه به اینکه رشد در برخی جنبه ها مستلزم گذشت زمان است، لذا دانش‌آموزانی که جهشی درس می خوانند معمولا از جنبه های مختلف رشد با چالش مواجه می شوند.

وی ادامه داد: دانش‌آموزانی که جهش تحصیلی داشته‌اند از نظر عاطفی با مشکل مواجه می شوند، چون نمی توانند با گروه همسالان خود روابط خوبی برقرار کنند. آنها در مقطعی از رشد که حساسیت بالایی هم دارد، گروه همسالان خود را از دست داده و مجبور شده اند با دانش‌آموزانی دوست شوند که یکسال از آنها بزرگتر هستند و این موضوع ممکن است آنها را با مشکلاتی مواجه کند.

وی با بیان اینکه تعاملات بین گروه همسالان نقش مهمی در شکل گیری شخصیت دانش‌آموزان دارد، گفت: وقتی دانش‌آموزی با جهش تحصیلی از همسن و سالهای خود بریده و با دانش‌آموزانی همکلاس می شود که یک سال از او بزرگتر هستند، یکسری موارد در روند شکل گیری شخصیت او مغفول می‌ماند.

منصوری ادامه داد: دانش‌آموز بعد از جهش تحصیلی با دانش‌آموزان بزرگتر از خودش همکلاس می شود و معمولا قد او از همکلاسی‌هایش اندکی کوتاه‌تر است و به عنوان مثال زمان یارکشی دانش‌آموزان در بازی های گروهی ممکن است از سوی گروه همسالان نادیده گرفته شود و همین تحقیر شدن ها او را از رشد همه جانبه شخصیتی باز خواهد داشت.

وی با بیان اینکه رشد همه جانبه دانش‌آموزان زمانی اتفاق می افتد که سن تقویمی و سن هوشی آنها برابر باشد، تاکید کرد: پژوهش ها نشان داده دانش‌آموزانی که جهش تحصیلی داشته‌اند، به جز در موارد استثنا، اغلب به حق واقعی خود نمی رسند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان پسر بیشتر از دانش‌آموزان دختر در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند، گفت: با توجه به اینکه پسرها بیشتر از دخترها به سمت بازی‌های رقابتی می روند و ویژگی های جسمی در پسرها برجسته است، لذا دانش‌آموزان پسر بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهش تحصیلی قرار می‌گیرند.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان تاکید کرد: چشم و هم چشمی در قضیه مهمی مثل تحصیل دانش آموزان به هیچ عنوان به خانواده ها توصیه نمی شود، چون در نهایت این دانش‌آموزان هستند که از این چشم و هم چشمی آسیب می‌بینند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی