Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان تغذیه بر این اعتقادند که در وعده‌های صبحانه و ناهار دانش‌آموزان باید مخلوطی از مواد غذایی شامل سبزیجات، میوه‌ها، شیر و لبنیات و گوشت و مواد پروتئینی باشد.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از جمله ویژگی‌های مهم غذا‌های مصرفی توسط دانش‌آموزان مدرسه‌ای توجه به طعم، رنگ، تنوع و مزه غذا‌ها است که منجر به مصرف بیشتر آن‌ها توسط دانش‌آموزان می‌شود؛ البته ویژگی مهم مواد غذایی مصرفی توسط دانش‌آموزان توجه به مغذی بودن مواد غذایی می‌باشد تا منجر به رشد و تکامل مناسب جسمی و روحی دانش‌آموزان بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به همین منظور متخصصان تغذیه بر این اعتقادند که در وعده‌های صبحانه و ناهار دانش‌آموزان باید مخلوطی از مواد غذایی شامل سبزیجات، میوه‌ها، شیر و لبنیات و گوشت و مواد پروتئینی باشد.

بهترین صبحانه‌ها برای دانش‌آموزان

ایده‌های مختلفی برای تهیه صبحانه برای دانش‌آموزان توسط متخصصان تغذیه به والدین آن‌ها توصیه می‌شود. از جمله بهترین ایده‌ها برای تهیه صبحانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- کورن فلکس غلات غنی شده با شیر

۲- ساندویچ نان و تخم مرغ

۳- ساندویچ نان، پنیر و سبزیجات

۴- مخلوط مغر‌های گیاهی (مانند بادام، فندق و پسته) همراه با شیر یا ماست

۵- ساندویچ نان و کره بادام زمینی

سالم‌ترین ناهار‌ها برای دانش‌آموزان

در ناهار تهیه شده برای دانش‌آموزان مدرسه‌ای باید ترکیبی از مواد غذایی استفاده شود تا حجم بیشتری از مواد مغذی جذب بدن آن‌ها شود.

به همین منظور در ناهار می‌توان از این نوع غذا‌ها در منزل یا در مدرسه برای دانش‌آموزان آماده نمود:

۱- ساندویچ گوشت و سبزیجات

۲- ساندویچ مرغ و سبزیجات پخته

۳- مخلوط انواع حبوبات

۴- انواع پیتزا‌های سبزیجات

میان‌وعده‌های توصیه شده به دانش آموزان

بیشتر دانش‌آموزان مدرسه‌ای، میان‌وعده‌های غذایی در طی روز را بیش از وعده‌های غذایی دوست دارند.

البته باید توجه شود که مصرف زیاد برخی از میان‌وعده‌ها در روز مانند انواع شکلات‌های شیرین، آبنبات‌ها، بستنی‌ها، کیک و کلوچه‌ها برای دانش‌آموزان مناسب نیست.

از جمله میان وعده‌های غذایی توصیه شده به دانش‌آموزان مدرسه‌ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- میوه‌های خام (مانند سیب، هلو، موز، گیلاس، آلبالو، انجیر و ...)

۲- آب‌میوه‌های طبیعی یا آب‌میوه‌های بسته بندی که ۱۰۰ درصد حاوی آب‌میوه می‌باشند.

۳. آب سبزیجات (مانند آب هویج)

۴. بیسکوئیت‌های فاقد گلوتن و سبوس‌دار (مانند بیسکویت‌های حاوی جو دوسر)

۵. ماست‌های طعم‌دار یا ماست‌های میوه‌ای

۶. کره بادام زمینی

۷. شیر یا شیر کاکائو

۸. بستنی‌های بر پایه شیر

توصیه کلی به والدین دانش آموزان

به والدین توصیه می‌شود که فرزندان خود را به مصرف مداوم غذا‌های آماده، چرب و شیرین عادت ندهند، چون یکی از دلایل افزایش وزن و چاقی در دانش‌آموزان همین عادت به مصرف اینگونه غذا‌ها می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اخبار سلامت دانش آموزان سلامت بدن بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کسب ۱۲۹ رتبه توسط دانش آموزان در جشنواره نوجوان سالم
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان