Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شکوهی روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در روزهای اخیر خبری مبنی بر انحلال دبیرستان روستای شوتاور دربخش چاروسا بر روی سایت هیا محلی انعکاس داده شد که واقعیت دارد.

وی تعداد دانش اموزان این دبیرستان را ۱۱ دانش اموز در سه رشته کارو دانش، تجربی و انسانی ذکر کرد و گفت: این دبیرستان به دلیل نرسیدن به حد نصاب تعداد دانش اموز تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکوهی تصریح کرد: با برنامه ریزی‌های انجام شده به دلیل فرسوده بودن مدرسه متوسطه اول ۶۰ دانش آموز این مقطع در دبیرستان روستا اسکان داده شدند.

وی بیان کرد: با شروع سال تحصیلی چند نفر از اهالی روستا با تحریک دیگران بصورت غیرقانونی اقدام به پلمپ مدرسه کردند.

شکوهی با اشاره به احداث خوابگاه دانش اموزی با هزینه‌ی ۱۵ میلیارد ریالی در شهر قلعه رئیسی گفت: برای این تعداد دانش اموز علاوه بر تامین مدرسه ،اسکان در خوابگاه نیز برنامه ریزی شد.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش نیز در روزهای تعطیل هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان برای رفتن به روستا را پرداخت خواهد کرد.

این روستا با شهر قلعه رئیسی ۲۰ دقیقه فاصله دارد.

شکوهی تعداد دانش اموزان بخش چاروسا را سه هزارو ۷۰ دانش اموز ذکر کرد و گفت: این تعداد دانش آموز در ۲۳۰ کلاس درس مشغول تحصیل هستند.

بخش چاروسا با بیش از ۲۳ هزار نفر جمعیت ۸۷ روستای بزرگ و کوچک دارد.

۷۵۳۱/۱۶۶۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد سال تحصیلی جدید مدرسه آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۳۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد

  احمد علی سرحدی  در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌ عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.

مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.

اختتامیه جشنواره "سفیران سلامت" در چابهار برگزار شد

سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.

وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.

مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • ساخت 55 کلاس درس در شهرستان اشنویه
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است