Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، حسین حسن نژاد روز چهارنشبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه در شرایط کرونایی احتمال بروز تنش‌ میان دانش‌آموزان و خانواده‌ها در محیط خانه بیشتر می‌شود ، افزود : لازم است خانواده ها مشورت گرفتن از دانش آموزان را به رسمیت بشناسند و آنها را در مدیریت خانواده شریک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد : در این ایام کرونا که همه ناچار شدند در خانه بمانند از همان هفته های نخست بسیاری از خانواده ها در خانه نشینی کرونایی به مشکل برخوردند و با فرزندان خود دچار تنش شدند.

وی یکی از دلایل عمده تنش میان اعضای خانواده در دوران خانه نشینی را عدم مشورت والدین از فرزندان دانست و گفت : رفتار پدرسالارانه فقط محیط خانواده را پر تنش خواهد کرد و لازم است خانواده، مشورت گرفتن از دانش آموز را به رسمیت بشناسد.

معاون استاندار مازندران تاکید کرد : آموزش و پرورش باید باید بر این موضوع کار کند تا نگاه خانواده اصلاح شود چون بسیاری از فرزندان و دانش‌آموز ما این توان و ظرفیت را دارند که به مشورت گرفته شوند.

حسن نژاد به مخدوش شدن اوقات فراغت دانش آموزان به دلیل خانه نشینی اجباری کرونایی اشاره کرد و گفت: نباید اجازه دهیم غیبت فیزیکی اوقات فراغت دانش آموزان ما را مخدوش نکند. 

وی برگزاری برنامه های مجازی برای اوقات فراغت دانش آموزان را ضروری دانست و ادامه داد : اوقات فراغت، فرصتی برای تقویت خلاقیت دانش آموزان است که نباید اجازه دهیم کمترین آسیبی به آن برسد. 

 معاون استاندار مازندران گفت : نخستین موضوع در زنده نگه داشتن اوقات فراغت این است که انتخاب خود را به کودکان نوجوانان تحمیل نکنیم و به بیان دیگر انتخاب دانش آموزان و نوع برنامه ای که خودشان انتخاب می کنند در اولویت باشد و ما تنها نقش هدایت کننده باشیم نه اینکه ما برای دانش آموزان انتخاب کنیم.

وی افزود : در شرایط کرونایی فعلی شاید امکان تشکیل کلاس ها در خیلی از اماکن به صورت حضوری نباشد اما در جاهایی که امکان دارد و با رعایت پروتکل ها، کارِ گروهی را تمرین کنند چون اوقات فراغت باید فضایی برای فراگیری مهارت‌های اجتماعی باشد و ما هم در این بخش مشکل داریم.

حسن نژاد گفت :  هم مدیران و هم کسانی که در برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان فعالیت می کنند، به سلایق دانش آموزان احترام بگذارند، زیرا نباید اوقات فراغت را همانند دیگر مسائل تحمیلی کنیم.

وی ادامه داد: نکته بعدی اینکه منابع مختلف از فرهنگیان صاحب سلیقه، هنرمندان و بخشی از امکاناتی که در نظام آموزش فنی و حرفه ای داریم که نیاز است دانش آموزان را به سمت غنی سازی اوقات فراغت تابستانه هدایت کنیم و تلاش کنیم از همه استعدادهای دانش آموزی در سراسر مازندران در این بخش استفاده کنیم.

حسن نژاد:با بیان اینکه اوقات فراغت منهای آموزش نیست ، گفت: باید در اوقات فراغت دنبال آموزش باشیم اما برعکس اینکه سرفصل های آموزشی اجباری است در اوقات فراغت اختیاری و بر اساس علایق دانش آموز باشد.

مازندران بیش از نیم میلیون دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا گذران اوقات فراغت استانداری مازندران فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا گذران اوقات فراغت استانداری مازندران فضای مجازی مدارس ویروس کرونا گذران اوقات فراغت استانداری مازندران فضای مجازی اوقات فراغت دانش آموزان حسن نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند

به گزارش خبرنگار مهر سلمان محمدی در مراسم آغاز به کار مدرسه طرح ترافیک کرمانشاه که شامگاه سه شنبه برگزار شد، اظهار کرد: در دنیایی که شاهد رشد شهرنشینی و افزایش ترددها در جامعه هستیم ارتقا فرهنگ ترافیک امری ضروری به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: کرمانشاه جزو آن دسته از شهرهای پرجمعیت کشور محسوب می‌شود و راه اندازی مدرسه طرح ترافیک و آموزش کاربردی دانش آموزان قطعاً کمک می‌کند دانش آموزان از همین ابتدا با فرهنگ ترافیکی به خوبی آشنا و آموزش‌های ارائه شده را به خانواده‌های خود نیز انتقال دهند.

محمدی با بیان اینکه امروز پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمدار ارتقا فرهنگ ترافیک در کرمانشاه شده‌اند، گفت: این دستگاه‌ها مصمم هستند با اجرای برنامه‌های اثرگذار و ماندگار زمینه‌های کاهش سوانح و اصلاح فرهنگ ترافیکی را فراهم کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه ادامه داد: دانش آموزان مقاطع ابتدایی و راهنمایی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای دریافت قوانین و مقررات رانندگی دارند و قطعاً می‌توانند سفیرانی باشند که این قوانین را به خانواده‌های خود منتقل کنند و هنگام رانندگی یکی از اعضای خانواده نیز مراقب باشند تا این مقررات اعمال شود.

وی تصریح کرد: بدون شک آغاز به کار مدرسه طرح ترافیکی کمک خواهد کرد تا در آینده‌ای نزدیک شاهد کاهش چشمگیر معضلات ترافیکی و سوانح و حوادثی باشیم که تاکنون خانواده‌های بسیاری را داغدار کرده است.

کد خبر 6099988

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • حریم و روستاهای شرق تهران برای گذران اوقات فراغت محل مناسبی هستند |‌ همدردی با آبشار اشک ریز
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند