Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا نسبت به احتمال سواستفاده از دانش‌آموزان در فضای مجازی تحت عناوینی نظیر انتخاب دانش‌آموز نمونه، منتخب و ... هشدار داد.

سرهنگ علی محمد رجبی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شیوه و شگردهای افراد سواستفاده گر و مجرم در فضای مجازی گفت: مجرمان فضای مجازی از هر شیوه و روشی برای تحقق اهداف مجرمانه خود استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این شیوه‌ها ارتبط گرفتن آنان با دانش آموزان از طریق تلفن یا شبکه‌های اجتماعی است.

وی با بیان اینکه این افراد در این ارتباط ادعا می‌کنند که طرف مقابلشان به عنوان دانش آموز منتخب منطقه، شهرستان، شهر و حتی استان انتخاب شده‌ است، گفت: در ادامه سودجویان مدعی می‌شوند که قصد ارسال بسته آموزشی رایگان به ارزش چند میلیون تومان را به عنوان هدیه دارند و چون آن فرد به عنوان دانش آموز نمونه انتخاب شده است بسته آموزشی با تخفیف ویژه به آنن تعلق گرفته است.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا ادامه داد: حتی در مواردی ممکن است ادعا کنند که این بسته رایگان بود و تنها کافی است هزینه پستی آن واریز شود. این موضوع سبب فریب دانش آموزان و در مواقعی حتی والدین آنان نیز می‌شود غافل از اینکه هیچ بسته‌ای برای این دانش آموزان ارسال نخواهد شد یا در بهترین حالت ممکن است بسته‌ای با ارزشی کمتر از آنچه که ادعا شده بود و با محصولات فاقد کیفیت به دست دانش آموزان برسد.  

رجبی با بیان اینکه دانش آموزان به دلیل سن و تجربه کم به راحتی فریب این افراد را می‌خورند، گفت: حتی ممکن است این دانش آموزان به درگاه های جعلی بانکی نیز هدایت شوند و مجرمان اطلاعات کارت بانکی والدین آنان را به سرقت ببرند.  

وی درباره راهکارهای پیشگیری از این نوع جرائم گفت: کلاهبرداران سایبری با استفاده از شیوه‌های مهندسی اجتماعی به‌ صورت تلفنی، پیامکی و یا بارگزاری محتوای جذاب در کانال‌ها و گروه‌های مختلف شبکه اجتماعی، سعی دارند اعتماد دانش آموزان را به خود جلب کرده و از آنان کلاهبرداری کنند، در همین راستا نیز توصیه پلیس فتا به دانش آموزان و والدین آنان این است که به هیچ عنوان بدون شناخت طرف مقابل به آنان اعتماد نکنند. در صورت مواجه شدن با محتواها و تبلیغات جذاب کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی و نیز طرح ادعاهایی نظیر انتخاب به عنوان دانش آموز نمونه و ... فریب آن را نخورده و موضوع را حتما از طریق مدرسه و آموزش و پرورش پیگیری کنند.  

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا ادامه داد: همچنین لازم است والدین به فرزندان خود تاکید کنند که بدون هماهنگی و اطلاع آنان هیچگونه خرید اینترنتی نکنند و درصورت دریافت پیام‌ها یا تماس‌های اینچنینی هوشیار باشند و بدون اطلاع والدین خود کاری را انجام ندهند.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایسنا پلیس فتا دانش آموز هشدارهای پلیسی همه باهم علیه کرونا دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۹۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، اظهار کرد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد و آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی است و عدم آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها، بخشی از مزایای آب‌های بسته‌بندی است.

وی افزود: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرایندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد دریافت می‌شود، هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولیدکننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف‌کننده، فروشنده و توزیع‌کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام دارد، در حالی که به صورت فنی عبارت غیرقابل ردیابی (not detectable) اعلام می‌شود، باید اذعان کرد نمی‌توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

لازم به ذکر است، تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود و نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست، اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

کد خبر 751073

دیگر خبرها

  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • روایتی از شوق همه‌جانبه معلم بروجنی در تربیت نسل آینده
  • تجلیل از معلمان نمونه فارس
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیت
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • تجلیل از ۵۳ معلم نمونه چهارمحال و بختیاری